• Vikarløsning

    Vikarløsning

    Vælger man en vikarløsning fra Hamilton Bemanding så aflastes man samtidig
    for en lang række administrative og ressourcekrævende opgaver i forbindelse med
    at finde en vikar, som skal arbejde temporært i virksomheden.

Vikarløsning

Gennem dialog og indsigt finder vi den rette løsning.

Fleksibel bemanding.

De hyppigste årsager til, at vores vikarer og konsulenter er i arbejde i kortere eller længere perioder, er sæsonudsving, svingende ordretilgang, optimal fleksibilitet, ferie, orlov, sygdom eller uddannelse.

Vikar/basis er også en oplagt mulighed, hvis virksomheden i perioder har behov for nye eller supplerende kompetencer i organisationen.

Vi sparer vores kunder for meget.

Vælger man en vikarløsning fra Hamilton Bemanding, så aflastes man samtidig for en lang række administrative, og ressourcekrævende opgaver,  i forbindelse med at finde en vikar, som skal arbejde temporært i virksomheden.  En vikaraftale kan strække sig fra 4 timer, op til flere måneder. Der kan være tale om en enkelt medarbejder, eller mange. Hos Hamilton Bemanding er vi organiseret, så vi kan imødekomme alle behov, og vi står desuden for alt det praktiske i forbindelse med ansættelsen af vikarer, kontrakter, lønudbetaling, pensionsforhold, eventuelle opsigelser m.v.

Hamilton Bemanding vikarer arbejder under ordnede forhold.

Alle vores vikarer arbejder efter gældende overenskomster, og på industriområdet også efter de lokalaftaler, der gælder på den enkelte arbejdsplads. Det giver vores kunder, og vikarer, sikkerhed for ro, stabilitet og tryghed.

Vi holder, hvad vi lover. Med garanti.

Alle Hamilton Bemandings vikarer har været gennem et interview hos vores personalekonsulenter, samt gennemført et omfattende og unikt udvælgelsesprogram. Det betyder, at vi hurtigt, og sikkert, kan matche virksomhedens ønsker og behov.

Gennem dialog og indsigt finder vi den rette løsning.

Hamilton Bemandings konsulenter er i løbende dialog med vores kunder, for at afdække de konkrete bemandingsbehov, i virksomhederne. Det tætte forhold mellem konsulent og kunde, er med til at sikre, at det er den rette vikar, der træder ind i virksomheden.

Wagemaster.

Denne type aftale er en attraktiv aftalemodel, som benyttes i de tilfælde, hvor en virksomhed, af en given årsag (f.eks. ansættelsesstop), ikke har mulighed for at ansætte flere medarbejdere, men alligevel har behov for ekstra bemanding, eller måske har brug for specifikke kompetencer.

Hamilton Bemanding påtager sig hele personale- og lønadministrationen, og virksomheden kan koncentrere sig om instruktion af, og ansvar for medarbejderen.  I mange tilfælde har virksomheden allerede medarbejderen i forvejen, som de ønsker en ekstern part skal håndtere, i forhold til kontrakter, lønudbetalinger mv. Vi finder naturligvis kandidaten, hvis virksomheden ikke allerede har en udpeget kandidat.

Har du en virksomhed og mangler mandskab?

Kontakt os gerne og lad os hjælpe med at finde de rette personer.

Kontakt os

Er du jobsøgende?

Vi søger løbende nye medarbejdere.

Ansøg nu

Vi tilbyder vikarer indenfor...

VVS Vikar

VVS Vikar

Hamilton Bemanding har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet.

Mandskab

Mandskab

Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Ventilation Vikar

Ventilation Vikar

Hamilton Bemanding er landsdækkende, hvilket betyder, at du som virksomhed kan bestille en Medarbejder hvor som helst i landet.

Tømre vikar

Tømre vikar

Vores tømrer bidrager med højt fagligt niveau og stort engagement på byggepladsen.

Maler vikar

Maler vikar

Murer vikar

Murer vikar

Til byggebranchen, tilbyder vi sagkyndige murere.

El vikar

El vikar

Leje af en kvalificeret elektriker vikar kan hjælpe dit firma gennem en spidsbelastningsperiode.

Have vikar

Have vikar

Byggeri

Byggeri

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed