• VVS & Fjernvarme

  VVS & Fjernvarme

  Hamilton Bemanding har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at
  løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme,
  ventilation og sanitet.

VVS & Fjernvarme

Hamilton Bemanding har, gennem tiden, opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet. Vores erfarne medarbejdere bruger udstyr, og maskiner, af høj kvalitet og arbejder efter de højeste branchestandarder. Vi har påtaget os arbejde inden for vedligholdelse og renovation af eksisterende anlæg, industriservice, og har stor erfaring med nybyg af større industrielle anlæg.

Fjernvarme

Hamilton Bemanding stiller med certificeret mandskab til fjernvarmeindustrien, og har ekspertise i alle indvendige og udvendige svejseopgaver. Arbejdet inden for fjernvarme trækker på flere forskellige kompetencer i vores mandskab:

 • Certifikatsvejsere.
 • Rørlæggere.
 • VVS’ere.

Vores medarbejdere har stor erfaring med opgaveløsning inden for dette felt – det gælder både opgaver på kraftvarmeværker og opgaver, hvor fjernvarmerørene er lagt i jorden. For at sikre den bedst mulige udførsel af opgaven, stiller Hamilton Bemanding med fuldt udstyrede biler til fjernvarmeopgaver, vi har løst opgaver i hele Danmark, Norge og Sverige.

Har du en virksomhed og mangler mandskab?

Kontakt os gerne og lad os hjælpe med at finde de rette personer.

Kontakt os

Er du jobsøgende?

Vi søger løbende nye medarbejdere.

Ansøg nu

Vi tilbyder vikarer indenfor...

VVS Vikar

VVS Vikar

Hamilton Bemanding har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet.

Mandskab

Mandskab

Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Ventilation Vikar

Ventilation Vikar

Hamilton Bemanding er landsdækkende, hvilket betyder, at du som virksomhed kan bestille en Medarbejder hvor som helst i landet.

Tømre vikar

Tømre vikar

Vores tømrer bidrager med højt fagligt niveau og stort engagement på byggepladsen.

Maler vikar

Maler vikar

Murer vikar

Murer vikar

Til byggebranchen, tilbyder vi sagkyndige murere.

El vikar

El vikar

Leje af en kvalificeret elektriker vikar kan hjælpe dit firma gennem en spidsbelastningsperiode.

Have vikar

Have vikar

Byggeri

Byggeri

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed