• Mandskab

    Mandskab

    Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige
    medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Veluddannet mandskab

Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd. Vi har en fast stab af erfarne og dygtige håndværkere, som vi løbende kan supplere med mandskab fra vores 550 mand store database. Vores mandskabsgruppe består af certifikatsvejsere, faglærte smede, skibsbyggere, rørlæggere, montagearbejdere og VVS’ere, som udvælges med fire kriterier for øje.

Vores kriterier:

  • Faglært arbejdskraft! Vi satser på faglært arbejdskraft med papirerne i orden for at sikre tilfredsstillende opgaveløsning.
  • Uddannelse! Vi sørger for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar til alle typer opgaver inden for branchen.
  • Erfaring! Med en solid faglig og praktisk erfaring blandt vores medarbejdere sikrer vi det bedst mulige flow gennem alle arbejdsgange.
  • Menneskelige kvalifikationer! Vi lægger ikke kun vægt faglige kvalifikationer – en Hamilton Bemanding medarbejder forventes at være professionel, grundig, fleksibel og engageret.

Intern registrering

Vi har et internt registreringssystem, hvori medarbejdernes certifikater og kurser uploades. Dette sikrer, at vores medarbejderes kompetencer er opdaterede til de nyeste standarder og sætter os i stand til at matche indkommende opgaver med de bedst kvalificerede medarbejdere. For at garantere at vores medarbejdere har så gode og brede kompetencer som muligt, uddanner vi dem løbende med nye kurser.

Veluddannet mandskab Certificeringer Mandskabsleje.

Kontor:

Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Tlf: +45 70 60 50 96
CVR:.Nr:. 38449230

Har du en virksomhed og mangler mandskab?

Kontakt os gerne og lad os hjælpe med at finde de rette personer.

Kontakt os

Er du jobsøgende?

Vi søger løbende nye medarbejdere.

Ansøg nu

Vi tilbyder vikarer indenfor...

VVS Vikar

VVS Vikar

Hamilton Bemanding har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet.

Mandskab

Mandskab

Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Ventilation Vikar

Ventilation Vikar

Hamilton Bemanding er landsdækkende, hvilket betyder, at du som virksomhed kan bestille en Medarbejder hvor som helst i landet.

Tømre vikar

Tømre vikar

Vores tømrer bidrager med højt fagligt niveau og stort engagement på byggepladsen.

Maler vikar

Maler vikar

Murer vikar

Murer vikar

Til byggebranchen, tilbyder vi sagkyndige murere.

El vikar

El vikar

Leje af en kvalificeret elektriker vikar kan hjælpe dit firma gennem en spidsbelastningsperiode.

Have vikar

Have vikar

Byggeri

Byggeri

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed