• Byggeri

  Byggeri

  Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger,
  eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed

Byggeri

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed, kan Hamilton Bemanding levere fleksibel arbejdskraft – til enhver tid og over hele landet.

Med en omfattende medarbejderdatabase, og mangeårig ekspertise inden for branchen, kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov. Ændrer dine projekter karakter, så du ikke længere har behov for vores medarbejdere, kan du opsige dem med tre dages varsel.

Hamilton Bemanding er blandt Danmarks førende vikarbureauer, og kan bl.a. levere følgende kompetente medarbejdere til din virksomhed:

 • Tømrer
 • Murer
 • Flisemurer
 • Elektriker
 • VVS
 • Svejser
 • Malere
 • Ventilationsmontør
 • Jord & Beton (Specialarbejder)

Brug et vikarbureau – få fleksibel arbejdskraft til enhver tid.

Hamilton Bemanding – kast dig trygt ud i større projekter, med os som dit vikarbureau.

Akut brug for en tømrer, murer eller måske elektriker? Eller en helt anden type håndværker? Lad Hamilton Bemanding - et af Danmarks førende vikarbureauer – tage toppen af arbejdsbyrden, ved at leje fleksibel arbejdskraft hos vores vikarbureau. Så kommer du helskindet igennem selv de største projekter.

Bliv rustet til at håndtere større projekter, ved at alliere dig med Danmarks mest alsidige vikarbureau. Vi kan supplere din faste medarbejderstab med kompetente vikarer, så du har muligheden for at håndtere større ordrer, end hvad din faste medarbejderstab umiddelbart tillader.

Har du en virksomhed og mangler mandskab?

Kontakt os gerne og lad os hjælpe med at finde de rette personer.

Kontakt os

Er du jobsøgende?

Vi søger løbende nye medarbejdere.

Ansøg nu

Vi tilbyder vikarer indenfor...

VVS Vikar

VVS Vikar

Hamilton Bemanding har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet.

Mandskab

Mandskab

Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Ventilation Vikar

Ventilation Vikar

Hamilton Bemanding er landsdækkende, hvilket betyder, at du som virksomhed kan bestille en Medarbejder hvor som helst i landet.

Tømre vikar

Tømre vikar

Vores tømrer bidrager med højt fagligt niveau og stort engagement på byggepladsen.

Maler vikar

Maler vikar

Murer vikar

Murer vikar

Til byggebranchen, tilbyder vi sagkyndige murere.

El vikar

El vikar

Leje af en kvalificeret elektriker vikar kan hjælpe dit firma gennem en spidsbelastningsperiode.

Have vikar

Have vikar

Byggeri

Byggeri

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed