• Om os

    Om os

    Vi havde et klart mål om at skabe os et navn, der blev forbundet
    med særligt dygtige medarbejdere og en lydhørhed over for kunderne,
    som ofte skal bruge arbejdskraft fra den ene dag til den anden.

Om Hamilton Bemanding

Hamilton Bemanding har opereret på markedet i mange år, og genkendes formodentligt af en stor del af landets lidt ældre entreprenørvirksomheder, der førhen har brugt Hamilton Bemanding til vikarløsninger, såvel som konkrete bygge- og anlægsopgaver. I dag videreføres Hamilton Bemandings vikardivision af to nordjyder med mange års erfaring inden for håndværksmæssig drift og opgaveplanlægning, suppleret af kompetencer fra salg og marketing, logistik og planmæssig tilrettelægning af erhvervsmæssige opgaver generelt, der har fået lyst til at fortsætte med at videreføre vikardelen af det tidligere Hamilton Bemanding. – Dette sammenkog af håndværksmæssigt indblik i opgaveudførelse, kombineret med jagten på de rigtige medarbejdere til konkrete opgaver, er drivkraften for interessen og målsætningerne, der i dag er fundamentet i Hamilton Bemanding. – Ærlighed, åbenhed, punktlighed med overholdelse af aftaler, er ikke nyt og ukendt for os, så det holder vi os til, og tror på fremtiden.

Akutte vikarløsninger!

Hamilton Bemanding er eksperter i akutte vikarløsninger til byg & anlæg samt serviceområdet. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis du akut står og mangler mandskab. Vi kan levere vores vikarer inden for ganske kort tid, og vi matcher altid vikarerne specifikt til opgaven. Vi har åbent 24 timer i døgnet - altid klar til at tage imod din bestilling.

Benyt Hamilton Bemanding, når du har akut behov for mandskab!

Fleksible personaleløsninger og rekruttering.

Hamilton Bemanding leverer vikarer til virksomheder, uanset størrelsen af behovet for den ekstra hjælp, da vores motto jo er, at ingen opgave er for lille, og ingen opgave ej heller er for stor. Vi leverer mange forskellige profiler. Vi kender vores mandskab, og screener med stor erfaring nye emner og ansøgere. Dette gør, at vi kan imødekomme dine behov for ekstra hjælp, når der er tale om vikarer, som fleksibel personaleløsning i forbindelse med din ordrebeholdning i virksomheden.

Har du en virksomhed og mangler mandskab?

Kontakt os gerne og lad os hjælpe med at finde de rette personer.

Kontakt os

Er du jobsøgende?

Vi søger løbende nye medarbejdere.

Ansøg nu

Vi tilbyder vikarer indenfor...

VVS Vikar

VVS Vikar

Hamilton Bemanding har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet.

Mandskab

Mandskab

Hos Hamilton Bemanding sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Ventilation Vikar

Ventilation Vikar

Hamilton Bemanding er landsdækkende, hvilket betyder, at du som virksomhed kan bestille en Medarbejder hvor som helst i landet.

Tømre vikar

Tømre vikar

Vores tømrer bidrager med højt fagligt niveau og stort engagement på byggepladsen.

Maler vikar

Maler vikar

Murer vikar

Murer vikar

Til byggebranchen, tilbyder vi sagkyndige murere.

El vikar

El vikar

Leje af en kvalificeret elektriker vikar kan hjælpe dit firma gennem en spidsbelastningsperiode.

Have vikar

Have vikar

Byggeri

Byggeri

Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed